Kittens

Al mijn Ragdolls komen uit het land van herkomst, Amerika. Dutchi, Ziba, Whoopi en S'hakeSpear hebben de niet onverdienstelijke European Champion titels behaald en Pearl mag zichzelf 's werelds eerste Mink Ragdoll national Champion noemen.

RAGDOLL KITTENS
 

 

De gezelschapskittens die ons vanaf 13 weken gaan verlaten zijn gechipt, ge-ent, ontwormd, wordt een stamboom voor aangevraagd, hebben een officieel Europees paspoort en zijn gecastreerd / gesteriliseerd.
Ondanks dat de kosten van castratie/sterilisatie en het chippen / registreren erg hoog zijn hebben wij besloten om voorlopig toch onze kittens niet ongecastreerd/-gesteriliseerd** naar hun nieuwe baasjes te laten gaan en deze kosten voor onze rekening te blijven nemen, deze kosten zijn bij de prijs inbegrepen.

** Wij verkopen niet erg veel fokpoesjes en/of -katertjes en alleen dan aan ervaren fokkers met een geregistreerde Ragdoll cattery. Bent u geinteresseerd in een fokpoesje of -katertje neem gerust contact met ons op. Wij werken uitsluitend met uit Amerika geimporteerde Ragdolls.

Wij vragen geen voorschot/aanbetaling voor een door u uitgekozen kitten, maar mocht u van mening veranderen stellen wij het zeer op prijs als u ons dat zo snel mogelijk laat weten.
De prijs van onze gezelschapskittens, ongeacht kleur/varieteit is 675. Als u op zoek bent naar 2 kittens dan is de prijs per 2 kittens € 1175 euro.
 

The price of our Ragdoll pet kittens is the same, whatever color / variety and for everyone everywhere, we don't raise our price if you are not living in The Netherlands!
 

I don't sell many Ragdoll kittens for breeding. If you are an established breeder who doesn't believe in caging your cats and are interested in a breeding kitten, please contact me. **  

 

Sinds de ontdekking in 2007 zijn we gestart met het DNA testen op de aanwezigheid van beide gevonden HCM genen bij de Ragdoll: het HCM MC1 en het HCM RD gen, wat in ons fokprogramma verreweg de allerhoogste prioriteit heeft.

 

Het DNA van al mijn Amerikaanse Ragdolls is voor 25 jaar in Wageningen opgeslagen.
 


Heeft u interesse in een van onze kittentjes dan nodigen wij u graag uit om geheel vrijblijvend te komen kennismaken.
 

Wij proberen tijdens kittentijd zo vaak mogelijk de webcam aan te zetten waar, met een beetje geluk, te bekijken is hoe de kittens en volwassen Ragdolls hun dingetjes lopen doen zodat er toch een heel klein beetje van de 'cattery' maar natuurlijk vooral mijn Ragdolls en de kittens te zien is.

NAAR BESCHIKBARE KITTENS.

 

 

©opyright GemmaS - GemSdolls Ragdolls - All rights reserved.